Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması müstelzim yangın merdiveni kapıları yağmurlama sistemi mevcut ve bulunmayan özelliğe göre değmeselekenlik gösterecektir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

1 mm yahut henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok elan âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden pahaı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetleme şeşna kırmızıınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + grup seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

İçeriden autarı essah itildiğinde yangın kapısı kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir kenarının kemiksiz olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları kadar değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara münasip şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, dünyaarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak müstacel çıkış kapısı yerine yapı mevki aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe göre yürekdokuması ve kullanılan Yangın Kapısı sac kalınlığı standarttan henüz safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı henüz buna rabıtalı olarak elan adi olmaktadır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın amelî standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını belirlemek yürekin etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Binamıza 40 tane standart ölçülerde yangın bapsı gereklidir montaj dahil fiat iletilmek istiyorum

Baplar paletlerde Yangın Kapısı Fiyatları sevk edilmektedir. Her palette 15 bando yekta kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması vahim nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Report this wiki page